Sirkus Muikun kausi 2020-2021

Muikun toiminta alkaa näillä näkymillä viikolla 36 eli syyskuun alussa. Otamme koronatilanteen huomioon treenien sisällössä.

Alla ilmoittautumislinkit ryhmiin sekä ohjeet. Ryhmien ajat lukkarissa ja intra-sivulla. Lue ohjeet huolella!

Oppilaaksi ottaminen Sirkus Muikkuun

Vanhat oppilaat voivat ilmoittautua vanhoihin ryhmiinsä ja heillä on etusija oppilaita valittaessa.

Uusia oppilaita otetaan kaikkiin ryhmiin sikäli kuin tilaa on ja aloittajan taitotasolla se on mahdollista. Tarvittaessa voimme katsoa yhdessä sopivan ryhmän ja arvioida tapaamisessa taitotason riittävyyttä.

Uusia oppilaita valittaessa etusija on kaavilaisilla lapsilla ja nuorilla.

Välineryhmä on tarkoitettu toiseksi harjoituskerraksi viikossa. Siihen ilmoittaudutaan erikseen ja sen lisäksi tulee olla ilmoittautuminen toiseen ryhmään.

Maksut

Syksyn lukukausimaksut ovat seuraavat

  • kustakin kerhosta (Vinkeät, Rohkeat, Hulivilit, Aurinkoiset ja Notkeat) lukukausimaksu 50€
  • perjantain välinetreenin lisähinta 20€

Maksut sisältävät opetuksen, välineiden vapaan käyttämisen sekä tapaturmavakuutuksen alle 18-vuotiaiden osalta.

Maksu maksetaan 15.9. mennessä sivulla intra mainitulle tilille. Maksumuistutuksesta peritään 5€ muistutusmaksu.

Jos haluat lisäämaksuaikaa, pyydä sitä sähköpostilla sirkusmuikku@gmail.com. Jos perheen talous on tiukoilla, voi hakea 50% maksuhuojennusta. Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Kaavin nuorisosirkus ry:n hallitukselle, joka tekee näistä päätöksen. Myös kuntien sosiaalitoimet suhtautunevat positiivisesti lasten harrastusten kohtuullisiin kustannuksiin. Myös seurakuntien diakoniatyö voi olla avuksi.

Viestintä

Ajankohtaisista asioista hoidetaan Whatsapp-ryhmien kautta sekä sähköpostilla. Varmistathan että sähköpostiosoitteesi toimii ja myös kauden aikana. Liity jäseneksi harrastusryhmäkohtaisiin whatsapp ryhmiin ilmoittautumislinkkien yhteydessä olevien ohjeiden mukaisesti. Myös harrastajat voivat halutessaan liittyä whatsapp-ryhmiin.

Rahoittajat

Ryhmät Notkeat ja Väline toteutetaan SIRKUS2-hankkeen kautta. Hanketta rahoittaa Euroopan Unionin maaseuturahasto.

Muut ryhmät totetutetaan Aluehallintoviraston paikallista harrastustoimintaa tukevalla avustuksella.

Myös Kaavin kunta tukee toimintaamme.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja whatssapp linkit sivulla sirkusmuikku.com/intra. Sivu on salasanasuojattu (vihje: iso valkoinen lintu), jotta linkkejä ei voida käyttää epäasialliseen markkinointiin.

 

Ryhmäkuvaukset

Alla lyhyt kuvaus kustakin ryhmästä opettajineen. Pääsääntöisesti ryhmissä on apuna vähintään yksi apuopettaja Notkeista.

Notkeat

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti vaativampia akrobatiataitoja ja monipuolisesti ja omatoimisesti eri sirkusvälineitä. Ryhmä osallistuu aktiivisesti kevätnäytöksen toteuttamiseen. Kehon ominaisuuksia kehitetään erillisillä harjoitteilla. Ryhmä sopii iältään n. 14v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Suvi Piirainen / Oskari Jauhiainen

Aurinkoiset

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti akrobatiataitoja – tekemällä myös vaativampien liikkeiden harjoitteita sekä monipuolisesti eri sirkusvälineitä osaksi myös omatoimisesti ja pitkäjänteisyyttä kehittäen. Ryhmässä myös demoillaan. Kehon ominaisuuksia kehitetään erillisillä harjoitteilla. Ryhmä sopii iältään n. 13v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Suvi Piirainen / Oskari Jauhiainen

Hulivilit

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusakrobatiataitoja ja tekemällä myös laajasti erilaisia liikevariaatioita sekä vaativampien liikkeiden harjoitteita ja ilmaisutaitoa. Liikkeiden puhtauteen kiinnitetään huomiota ja liikkeistä tehdään liikesarjoja. Eri sirkusvälineisiiin tutustutaan monipuolisesti ja opetellaan tekemään kehon ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita. Kiinnitetään huomiota myös turvalliseen harjoitteluun. Ryhmä sopii iältään n. 12v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Suvi Piirainen / Oskari Jauhiainen

Rohkeat

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusakrobatiataitoja, tavoitteena oppia tärkeimmät taidot. Liikkeitä varioidaan ja harjoittelu pidetään monipuolisena. Eri sirkusvälineisiiin tutustutaan monipuolisesti ja tehdään ilmaisutaitoharjoituksia. Tarkoitus pikku hiljaa löytää itseä kiinnostavia lajeja ja keskittyä niiden harjoitteluun. Ryhmä sopii iältään n. 9-11 v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Suvi Piirainen / Oskari Jauhiainen

Vinkeät

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti akrobatian perustaitoja ja perusliikkeitä myös varioidaan. Tutustutaan laajasti eri sirkusvälineisiin ja tavoitteena on oppia perustaitoja laajasti eri sirkuslajeista. Ryhmä sopii iältään n. 7-8v -ikäisille ja vast-alkajille. Opettajana Suvi Piirainen / Oskari Jauhiainen

Välinetreenit

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja omatoimisesti eri sirkusvälineitä. Harrastajien omat toiveet otetaan huomioon sisällön suunnittelussa. Ryhmä sopii kaikille sellaisille jotka jaksavat harjoitella viikossa kaksi kertaa viikossa ja osaavat toimia tarvittaessa itsenäisesti tunnilla. Opettajana Suvi Piirainen / Oskari Jauhiainen. Välinetreenejä ei ole joka viikko salin muun käytön vuoksi.

Suvi ja Oskari ovat opettajina syyskauden, kevätkauden opettajat vielä auki.

sirkus2-footer