Sirkus Muikun kausi 2022-2023

Muikun toiminta alkaa to 1.9.

Alla ilmoittautumislinkit ryhmiin sekä ohjeet. Ryhmien ajat lukkarissa ja intra-sivulla. Lue ohjeet huolella!

Ilmoittautuminen päättyy 1.9.

Oppilaaksi ottaminen Sirkus Muikkuun

Vanhat oppilaat voivat ilmoittautua vanhoihin ryhmiinsä ja heillä on etusija oppilaita valittaessa.

Uusia oppilaita otetaan kaikkiin ryhmiin sikäli kuin tilaa on ja aloittajan taitotasolla se on mahdollista. Tarvittaessa voimme katsoa yhdessä sopivan ryhmän ja arvioida tapaamisessa taitotason riittävyyttä.

Uusia oppilaita valittaessa etusija on kaavilaisilla lapsilla ja nuorilla.

Maksut

Syksyn lukukausimaksu on 50€.

Maksut sisältävät opetuksen, välineiden vapaan käyttämisen sekä tapaturmavakuutuksen alle 18-vuotiaiden osalta.

Maksu maksetaan 3 vk sisällä ilmoittautumisesta intra mainitulle tilille. Maksumuistutuksesta peritään 5€ muistutusmaksu.

Jos haluat lisäämaksuaikaa, pyydä sitä sähköpostilla sirkusmuikku@gmail.com.

Viestintä

Ajankohtaisista asioista hoidetaan Whatsapp-ryhmien kautta sekä sähköpostilla. Varmistathan että sähköpostiosoitteesi toimii ja myös kauden aikana. Liity jäseneksi harrastusryhmäkohtaisiin whatsapp ryhmiin ilmoittautumislinkkien yhteydessä olevien ohjeiden mukaisesti. Myös harrastajat voivat halutessaan liittyä whatsapp-ryhmiin.

Rahoittajat

Kerhot totetutetaan Aluehallintoviraston paikallista harrastustoimintaa tukevalla avustuksella.

Myös Kaavin kunta tukee toimintaamme.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja whatssapp linkit sivulla sirkusmuikku.com/intra. Sivu on salasanasuojattu (vihje: iso valkoinen lintu), jotta linkkejä ei voida käyttää epäasialliseen markkinointiin.

Ryhmäkuvaukset

Alla lyhyt kuvaus kustakin ryhmästä opettajineen. Pääsääntöisesti ryhmissä on apuna vähintään yksi apuopettaja Notkeista.

Rohkeat

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusakrobatiataitoja, tavoitteena oppia tärkeimmät taidot. Liikkeitä varioidaan ja harjoittelu pidetään monipuolisena. Eri sirkusvälineisiiin tutustutaan monipuolisesti ja tehdään ilmaisutaitoharjoituksia. Tarkoitus pikku hiljaa löytää itseä kiinnostavia lajeja ja keskittyä niiden harjoitteluun. Ryhmä sopii iältään n. 11-13 v – riittävät taidot omaaville. Opettajina Sirkus Muikun nuoret.

Vinkeät

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti akrobatian perustaitoja ja perusliikkeitä myös varioidaan. Tutustutaan laajasti eri sirkusvälineisiin ja tavoitteena on oppia perustaitoja laajasti eri sirkuslajeista. Ryhmä sopii iältään n. 7-10v -ikäisille ja vasta-alkajille. Opettajina Sirkus Muikun nuoret.

Advertisement