Sirkus Muikun kausi 2018-2019

Muikun toiminta alkaa viikolla 36. Alla ilmoittautumislinkit ryhmiin.

Uusia oppilaita otetaan uusien ryhmiin, joka on tarkoitettu n. 7-vuotiaille. Tätä vanhempia voidaan ottaa muihinkin ryhmiin, mutta tällöin varmistetaan ensin vaativuustason sopivuus. Uusi oppilas voi ilmoittautua suoraan haluamaansa ryhmään, Muikusta otetaan tarvittaessa yhteyttä vaativuustason varmistamiseksi. Sivun alalaidassa on ryhmistä lyhyet kuvaukset ikäsuosituksineen.

Maksut ovat seuraavat:

  • kerhomaksu 50 € / ryhmä
  • välineryhmä toisena ryhmänä 20€ (eli yhteensä 70€)
  • syksyllä 2018 peritään lisäksi erillinen 20€ välinemaksu Muikun välineistön rahoittamiseksi. Välineistöön on satsattu paljon viime vuosina ja se onkin koko maata ajatellen erittäin hyvä. Maksu koskee siis kaikkia oppilaita!
  • maksumuistutuksesta peritään 5€ lisämaksu

Maksut ovat nousseet. Jos kaavilaisen lapsen harrastaminen jää tästä kiinni, kannattaa olla yhteydessä kunnan sosiaalitoimeen tai seurakunnan diakoniatyöhön.

Viestintä ajankohtaisista asioista hoidetaan Whatsapp-ryhmien kautta sekä sähköpostilla. Aiemmin käytetyistä tekstiviesteistä luovutaan. Varmistathan että sähköpostiosoitteesi toimii. Liity jäseneksi harrastusryhmäkohtaisiin whatsapp ryhmiin tällä sivulla olevista linkeistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää whatsapp-sovellusta, mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Myös harrastajat voivat halutessaan liittyä whatsapp-ryhmiin. Epävirallista viestintää ja keskustelua varten on olemassa Facebook ryhmä ”Muikkuparvi – Sirkus Muikun Lauma”. Liity myös siihen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Sirkus Muikkuun tapahtuu alla olevista linkeistä. Ilmoittautumalla / ilmoittamalla sitoudut

  • antamaan sirkuksen toiminnan kannalta välttämättömät tiedot (ks sirkusmuikku.com/tietosuoja) ja Sirkus Muikulle (Kaavin nuorisosirkus ry) luvan käyttää näitä tietoja toiminnassaan ja viestinnässä
  • vanhojen oppilaiden osalta maksamaan kerhomaksun ja erillisen välinemaksun
  • uusien oppilaiden osalta maksamaan kerhomaksun ja erillisen välinemaksun. Uusi oppilas saa kokeilla sirkusta kaksi kertaa maksamalla pelkän välinemaksun
  • ilmoittamaan kirjallisesti sähköpostilla, jos oppilas peruuttaa ilmoittautumisen tai keskeyttää kesken vuoden. Jo maksettua kerhomaksua ei palauteta jälkimmäisessä tapauksessa

Ryhmä perustetaan jos siihen ilmoittautuu riittävä määrä harrastajia. Pääsääntöisesti raja on noin 10 harrastajaa. Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 31.8. Sikäli kuin ryhmissä on tilaa, tämän jälkeen otetaan jälki-ilmoittautumisia vastaan.

Ilmoittautuneille ja hyväksytyille lähetetään sähköpostilla infokirje juuri ennen sirkuksen alkamista. Jos ryhmään ai mahdu kaikki ilmoittautuneet, tästäkin toki ilmoitetaan.

Ilmoittautuminen ja whatssapp linkit  siirretty salasanasuojatuksi (vihje: iso valkoinen lintu). Syynä ulkopuolisten ulkomaalaisten henkilöiden ilmestyminen ryhmiin.

 

sirkus2-footer

Ryhmäkuvaukset

Alla lyhyt kuvaus kustakin ryhmästä opettajineen. Pääsääntöisesti ryhmissä on apuna vähintään yksi apuopettaja Notkeista.

Notkeat

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti vaativampia akrobatiataitoja ja monipuolisesti ja omatoimisesti eri sirkusvälineitä. Ryhmä osallistuu aktiivisesti kevätnäytöksen toteuttamiseen. Kehon ominaisuuksia kehitetään erillisillä harjoitteilla. Ryhmä sopii iältään 13v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Teemu Riihelä

Aurinkoiset

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti akrobatiataitoja – tekemällä myös vaativampien liikkeiden harjoitteita sekä monipuolisesti eri sirkusvälineitä osaksi myös omatoimisesti. Kehon ominaisuuksia kehitetään erillisillä harjoitteilla. Ryhmä sopii iältään n. 11-12v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Teemu Riihelä

Hulivilit

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusakrobatiataitoja ja tekemällä myös laajasti erilaisia liikevariaatioita sekä vaativampien liikkeiden harjoitteita ja ilmaisutaitoa. Eri sirkusvälineisiiin tutustutaan monipuolisesti ja opetellaan tekemään kehon ominaisuuksia kehittäviä harjoitteita. Ryhmä sopii iältään n. 10v – riittävät taidot omaaville. Opettajana Teemu Riihelä

Rohkeat

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti perusakrobatiataitoja. Eri sirkusvälineisiiin tutustutaan monipuolisesti ja tehdään ilmaisutaitoharjoituksia. Ryhmä sopii iältään n. 8-9v – riittävät taidot omaaville. Opettajina Teemu Riihelä (ryhmä 1) ja Tuuli Kemppi ja Milja Sisso (ryhmä 2).

Vimketä (Uudet)

Ryhmässä harjoitellaan ryhmässä toimimista ja liikkumisen perustaitoja sekä tutustutaan sirkusharrastukeen ja totutellaan näyttämään jotakin muille ryhmän sisällä. Ryhmä sopii iältään n. 7v -ikäisille. Opettajina Tuuli Kemppi ja Milja Sisso

Poikaryhmä

Poikaryhmässä harjoitellaan akrobatian perustaitoja, keskittyen erityisesti vauhdikkaampiin liikkeisiin. Ryhmän tavoite on toteuttaa ryhmän yhteinen oma numero vuoden 2019 kevätnäytökseen. Ryhmään otetaan ensisijaisesti poikia, jotka sitoutuvat tavoitteeseen. Opettajana Pasi Pitkänen.

Välinetreenit

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti ja omatoimisesti eri sirkusvälineitä. Harrastajien omat toiveet otetaan huomioon sisällön suunnittelussa. Ryhmä sopii Hulivileille, Aurinkoisille ja Notkeille. Opettajana Teemu Riihelä.

 

Mainokset