Sirkus ”back to school” kerta vanhojen oppilaisen osalta 19.8. klo 17-18. (pienet) ja 17-19 (isot). Varsinaisesti opetus alkaa 2.9. Treeniä ei ole 26.8.

Ryhmät ovat seuraavat:

Pienet perjantai klo 17-18.15. Ryhmä tarkoitettu ensisijaisesti 1-3 lk oppilaille. Treeni on tässä ryhmässä kevyempää kuin toisessa ryhmässä, esim. venyttelyt ja voima jätetään vähemmälle ja harjoittelua ei tehdä omatoimisesti. Tarvittaessa vanhemmatkin voivat hyvin valita tämän ryhmän. Ryhmässä keskitytään perusakroon ja tutustutaan eri sirkuslajeihin. Ryhmään otetaan muutama uusi oppilas.

Isot perjantai klo 18.30-20. Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu vähintään 4-lk oppilaille ja jo ennestään sirkustaitoja osaaville. Ryhmässä jatketaan akrotaitojen opiskelua ja käytetään aikaa myös venyttelyihin ja voimaharjoituksiin. Oppilaat treenaavat lisäksi itse valitsemaansa sirkuslajia omatoimisesti. Ryhmä on täysi.

Lisäksi järjestetään ylimääräisiä treenejä lauantaisin, keskimäärin joka toinen lauantai. Osaksi näissä käytetään vierailijaopettajia. Lauantaitreenit voivat olla akroa / yleistreeniä, teemallisia tai vapaata harjoittelua. Ainakin ilma-akrobatiaan yritetään järjestää teemakurssi. Petra on tulossa pitämään kurssia 16-18.9. Lisäksi syksyn aikana tehdään yhteistyötä esiintymistaitojen kartuttamiseksi Ilmaise iloisesti hankkeen kanssa. Tästä lisätietoja myöhemmin.


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s