Esitykset tulevat olemaan erittäin todennäköisesti pe 4.5. klo 18.30 ja la 5.5. klo 13.30. Liput tulevat ennakkomyyntiin noin viikkoa aikaisemmin PitoPataan. Pitkämatkalaisille kannattaa ostaa liput ennakosta, esitykset voivat hyvinkin myydä loppuun. Lippu maksaa 3€ (kaikilta istumapaikan vieviltä).

Olemme ajatelleet että kaikki joilla on värikkää legginsit voisivat esityksessä käyttää omia. Lisäksi suosittelemme varsinkin isommille tytöille lyhyitä mustia shortseja. Jos jollakin ei ole lakkereita tai sortseja, voi tirehtööriä pyytää ostamaan sellaiset, eli hankintaa ei ole pakko tehdä itse. Mutta tilaus nopeasti! Muuten sirkus maksaa esiintymisvaatteet.

Liity yhdistykseemme jäseneksi täyttämällä jasenlappu. Harrastajien eli lasten ja nuorten jäsenyys on ilmainen ja muilta peritään muodollinen 1€ jäsenmaksu, joka tuodaan allekirjoitetun lapun mukana tirehtöörille. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta suuri jäsenmäärä auttaa meitä esim. erilaisten rahoitusten hakemisessa.

Perjantaina 20.4. isojen treenissä treenataan ainakin hyppistä ja pyrtsejä. Perjantain ja sunnuntain 22.4. treenit ovat pakollisia ko. ohjelmiin osallistuville. Vappuviikonlopun aikataulut julkaistaan piakkoin. Pienten jatkajilla perjantain treenit esitykseen asti klo 18.30 asti ja isoilla 20.30 asti.

Sunnuntai 22.4. klo 12-17 treenit

Klo 12 -13 : Lämmittelyä, vanne, ilma-akrot

Klo 13 – 14 : Pyrtsit

Klo 14 – 15 : Pienten akro ja isojen akro

Klo 15 -16 : Pariakro

Klo 16-17: Hyppis

Treeneissä Petra ja Timo. Evästä mukaan jos tulee koko päiväksi.

 

Muista seurailla netistä mahdollisia lisätietoja.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s