Kevätnäytöksestä

Kevätnäytös lähenee vääjäämättömästi. Tässä hiukan yleistä ohjeistusta. Ensinnäkin, jos ette vielä ole palauttanut lappua siitä onko sirkuslainen mukana projektissa vai ei, tehkää se välittömästi. Tulosta lomake. Ilmoituksen voi tehdä myös lähettämälllä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen sirkusmuikku (at) gmail.com. Untuvikkojen tytöille on tulossa yksi ohjelmanumero, Untuvikkojen ja Notkeiden pojille yhteinen numero. Notkeiden tytöillä on kaksi rinnakkaista ”päänumeroa”. Lisäksi joitakin notkeita tarvitaan pyramideihin (Veera), pyörä/tramppa (Lauri) ja pari-akroihinkin (Hilja). Ne notkeat jotka haluavat em. numeroihin, neuvottelevat suoraan em henkilön kanssa asiasta. Jämäkät vastaavat itse siitä missä ovat mukana.

Kuten ilmoittautumisessa todetaan, mukaan lähteneet käyvät aktiivisesti treeneissä. Tämä tarkoittaa että maalis-huhtikuun treeneistä ollaan poissa vain jos asiasta sovitaan tirehtöörin / apuopen kanssa ja on oikeasti matka tai sairaus tms pätevä syy. Discot, markkinat tms syyt eivät nyt loppuaikana kelpaa! Kevätnäytökseen osallistuminen on jokaisen oma valinta ja jos sitoutuu, myös toimii sitten sitoutumisen mukaisesti. Esityksiin on tulossa paljon lapsia ja nuoria, emme voi kuluttaa energiaa asioiden säätämiseen milloin minkäkinlaisella miehityksellä. Kukaan ei varaa poissaolijalle paikkaa! Kovin montaa treenikertaa tässä ei enää olekaan. Yritämme saada ohjelmat aiempaa aikaisemmin valmiiksi, jotta viimeisestä viikosta saataisiin tällä kertaa vähän kevyempi.

Puffet on vuosittain tuottanut mukavasti esityksen yhteydessä. Tällä kertaa on aika vaihtaa puffetin vastuuihmisiä. Leipojia ja myyjiä on aina ollut hyvin, mutta yksi tai kaksi henkilö tarvitaan koordinoimaan asiaa. Löytyykö vapaaehtoisia? Olen sopinut että vanhoilta pitäjiltä saadaan siirrettyä tietotaitoa.

Tämän vuoden esitys on Jämäkkien eli isojen ryhmän yhteinen tuotos. Tämä tietää venymistä myös nuorilta, erityisesti apuohjaajina toimivilta. Idea on että sen sijasta että tirehtööri hoitaa kaikki esityksen valmistamiseen liittyvät asiat, ne tehdään niin pitkälle kuin mahdollista yhdessä. Eli nuoret joutuvat tällä kertaa tekemään paljon muutakin kuin vain hoitamaan oman artistin osuutensa lavalla. Lisäduunit vaativat aivojen käyttöä, miettimistä ja ehkä yhteisiä näpertelyjä välineiden, puvustuksen ja rekvisiitan kanssa. Tämä ei välttämättä ole aina ja kaikille kivaa, mutta tällä kertaa mennään näin, se on osa tämän vuoden Jämäkkien opetusteemaa. Mutta kun teemme kaiken yhdessä, saamme paljon aikaiseksi eikä kukaan varmasti kuole työmäärään. Prosessi on jo nyt ollut mielenkiintoinen ja siinä on ollut nin vaikeita ja kuin hienojakin hetkiä!

Tämän vuoden esityksen aihe on sellainen, että joudumme rakentamaan hiukan lavasteita ja hankkimaan rekvisiittaa. Eli talkoita ja tarvelistoja tulossa. Jos et vielä kuuluu sirkuksen Muikku-parvi face-ryhmään, pyydä jäsenyyttä tämän sivuston ylävalikon kautta.

Vihdoin saadaan sirkuslaisille omat hupparit. Hinta tulee olemaan joitakin kymppejä ja tilaus hoidetaan sitovalla ennakkotilauksella. Asiasta piakkoin lisää.

Lauantaina 22.3. Emma R. on tulossa ohjaamaan Jämäkkiä eli isoja. Ottakaa kunnon eväät mukaan, sopivissa väleissä on taukoa. Päivän aikataulu on.
11-12 Ilma-akrot
12-13.30 Pariakro
14-15 Hyppis
15-16 Vanne

Kevään valoa!
Timo

PS. Nyt meillä on oma webbi-osoite: sirkusmuikku.com

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s