Sirkuskerhot ovat jääneet kevätnäytöksen karonkan myötä kesätauolle. Loppukesästä ilmoittautuminen, koskee sekä vanhoja että uusia oppilaita. Kesällä olisi tiedossa muutamia keikkoja sekä leiri, josta infoa alla.

Sirkusleiri 2.-6.6., Jay Gilliganin jonkkapaja

HUOM! Leirin toteutuminen on varmistunut! Erityisesti toivoisimme leirille lapsia, jotka harkitsevat ensi syksynä sirkustelun aloittamista.

Sirkus Muikku järjestää kouluikäisille (7 v ja vanhemmat) tarkoitetun päiväleirin 2.-6.6. (ma-pe). Sille voi osallistua sekä lapsia ja nuoria jotka eivät ole aiemmin harrastaneet sirkusta että sirkus jo harrastaneet. Uusille on tarjolle 3 päivän (ma-ke) tai 5 päivän (ma-pe) vaihtoehdot. Sirkusta jo harrastaneet voivat osallistua haluamalleen määrälle irtopäiviä. Opetusta järjestetään koulukeskuksen pienessä salissa ja tarvittaessa myös nuorisotalolla päivittäin klo 10-15.

Leiri maksaa 15 euroa / päivä. Hinta sisältää lounaan Pitopadassa. Leiriläiset on tapaturmavakuutettu.

Sirkustelun lisäksi käytämme aikaa yhdessäoloon, voimme mm. ulkoilla, pelata ja leikkiä. Lopullinen sisältö suunnitellaan kuitenkin osallistujien selvittyä.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos tulee este, siitä pitää ilmoittaa vähintään viikkoa ennen osoitteella sirkusmuikku at gmail.com.

Leirille mahtuu korkeintaan n. 25 osallistujaa. Jos yksittäinen päivä tulee täyteen, ko päivälle ilmoittautuminen poistetaan tästä lomakkeesta.

Leirille valitaan ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta etusija annetaan niille jotka ilmoittautuvat koko viikolle tai lähes koko viikolle.

Leirin opettajina toimii 3-4 yläkouluikäistä sirkuslaista tirehtöörin valvonnassa.

Lisätiedot 041-3100280.

Ilmoittaudu leirille

Leirin yhteydessä Jay Gilligan pitää kaksi kaikille avointa jonkkapajaa. Nämä ovat ke 4.5. klo 14-16 ja to 5.6. klo 14-16. Nämä pajat on tarkoitettu sellaisille jotka osaavat jo jongleerauksen perusteet. Pajat maksavat 10 euroa / päivä. Ilmoittaudu Jay Gilliganin pajaan

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s