Back to Circus

On aika aloitella taas sirkustelut Kaavilla! Tässä tietoa uusien ja vanhojen oppilaiden ilmoittautumiseen.

RYHMÄT
Ilmoittautuminen joudutaan käytännön syistä tekemään ennen kuin kaikki yksityiskohdat ovat selvinneet. Lopullisesti asiat selviävät kun apuopettajina toimivien koulut oavt pyörähtäneet käyntiin ja aikataulut näin selvinneet. Tavoite on että kaikki treenit saadaan vedettyä koulun pienessä salissa. Ryhmissä vierailee mahdollisuuksien mukaan vierailijaopettajia. Myös omat ohjaajina toimivat nuoret voivat hiukan vaihdella ryhmien välillä antamassa oman erikoisalansa opetusta.

Jämäkät

 • yläkouluikäiset ja vanhemmat
 • teemoina akrobatian taitojen syventäminen lähtötaso huomioiden, yhteinen myöhemmin määriteltävä ryhmätyö sekä omatoiminen väline/lajiharjoittelu. Ryhmäläiset voivat osallistua seuraavan näytöksen valmisteluun.
 • treenit (105 min) perjantaina, opettajina Timo ja vierailijat, osaksi myös jämäkät itse
 • ryhmässä voidaan antaa kotiläksyjä (harjoitteita tai tehtäviä)

Notkeat

 • ensisijaisesti vanhat 4-6 -luokkalaiset, joilla perustaidot jo hallussa ja kyky toimia ryhmänä (myös entiset Juankosken Kuohuvat voivat ilmoittautua Notkeisiin)
 • teemoina pariakro, pyramidit sekä monipuolinen väline/lajiharjoittelu ja numeroiden valmistaminen
 • toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi Laura Elinan pitämälle ilmaisutaidon lyhytkurssille (https://www.opistopalvelut.fi/kuopio/course.asp?tietuenro=5975). Kurssista on varmasti hyötyä kevätnäytöstä ajatellen. Ilmoittautuminen suoraan opiston sivujen kautta
 • treenit (90 min) perjantaina ja opettajina Mari ja toinen nuori
 • ryhmässä voidaan antaa kotiläksyjä (harjoitteita)

Jatkajat

 • entiset Untuvikot
 • teemana tutustuminen eri sirkuslajeihin ja välineisiin, erityisesti ilma-akrobatian alkeet ja tasapainolajit sekä akron perustekniikat
 • toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi Laura Elinan pitämälle ilmaisutaidon lyhytkurssille (https://www.opistopalvelut.fi/kuopio/course.asp?tietuenro=5975). Kurssista on varmasti hyötyä kevätnäytöstä ajatellen. Ilmoittautuminen suoraan opiston sivujen kautta
 • treenit (90 min) keskiviikkoisin, opettajina Hilja ja toinen nuori

Uudet

 • uudet alakouluikäiset, joilla ei ole ennestään kokemusta sirkustelusta
 • teemana ryhmäytyminen, ryhmässä toimiminen, akrobatian alkeet sekä sirkusvälineisiin tutustuminen
 • treenit (60 min) keskiviikkoisin, opettajina Timo ja kaksi nuorta
 • ryhmä perustetaan jos siihen ilmoittautuu vähintää 10 lasta (tilanne 26.8.  ilmoittautuneita 15 eli ryhmä on täysi) ja siihen otetaan max 15 lasta

Välinetreenit

 • perioidityyppinen erillinen väline- / lajitreeni, lajeina ilma-akro, pyörä, jne
 • sirkuslaiset voivat osallistua niihin lajeihin / välineisiin joihin haluavat, mutta kuitenkin koko peridoin ajan (jotta voidaan edetä opetuksessa) , vaatimuksena ko. lajin / välineen perustaidot
 • treenit maanantaina ja opettajina omat nuoret ja Timo
 • välinetreeneistä kerätään pieni erillinen maksu

Yritämme saada mahdollisimman paljon vierailijoita Jämäkkien ja Notkeiden harkkoihin. Tarvittaessa, vierailijan aikataulun niin vaatiessa, saatamme siirtää yksittäiset viikkotreenit viikonlopulle.

Kaikki ryhmät ovat täynnä, ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Mahdollisia myöhemmin vapautuvia paikkoja voi kysyä sähköpostilla tai puhelimella.

Ryhmiin valituille ilmoitetaan sähköpostilla / tekstiviestillä kerhojen alkamisesta. Maksut laskutetaan kerhojen alettua. Johtokunta vahvistaa syksyn maksut alkusyksystä, mutta tulevat todennäköisesti olemaan uusilta 35 euroa ja muilta 50 euroa (sisältää opetuksen ja vakuutuksen). Uudet saavat kokeilla sirkustelua muutaman kerran ilmaiseksi. AVI (aluehallintovirasto) tukee kerhotoimintaa lasten ja nuorten harrastustoimintaan tarkoitetun rahoituksen kautta. Kaavin kunta voinee avustaa kaavilaisia perheitä, joille oppilasmaksun maksaminen tuottaa vaikeuksia. Lisätietoja sosiaalijohtajalta.

SIRKUS ON YHTEINEN JUTTU, PERUSTETAANKO MUIKKURINKI?

Ilmoittautumisen yhteydessä myös kysellään olisiko perheellänne mahdollisuutta osallistua toiminnan pyörittämiseen. Kaikki osaavat varmasti jotakin, mistä olisi apua. Viime aikoina on tullut keikkapyyntöjä enemmän kuin olemme voineet toteuttaa. Keikoilla voisimme rahoittaa toimintaa, mutta keikat vaativat paljon vaivaa, kuljetuksia, meikkauksia jne. (Myös itse harrastajia kannattaa kannustaa suhtautumaan keikkoihin positiivisesti, ne antavat esiintymiskokemusta ja ovat oikeasti hyvä tulonhankintalähde!) Tai onko kotiväellä ideoita uusista rahoitusmahdollisuuksista?

Vastaa kyselyyn yleisellä tasolla, kyselyssä ei tarkoiteta pelkästään kevätnäytöksen valmistamiseen annettavaa apua (jota on saatu aika hyvin, siitä kiitos!). Kunhan ilmoittautumisaika on ohi katsomme miten organisoimme tukitoimintaa.

Toimintaa pyörittää Kaavin nuorisosirkus ry. Yhdistyksen hallitus valitaan keväisin. Myös yhdistyksen toimintaan voi tulla mukaan.

TIEDOTTAMINEN

Ole ystävällinen ja anna ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoite ja liity facessa Muikkuparvi ryhmään. Näin säästämme tiedotuskuluissa. Huomaa että jatkossa hyväksymme Muikkuparvi ryhmään kotijoukot ja vähintään yläkouluikäiset harrastajat. Aiemmin ajattelemattomuuksissa hyväksytyt alakouluikäiset poistetaan piakkoin. Lisäksi tiedotamme tekstiviestein. Periaate on että Jämäkät saavat treenejä koskevat viestit omiin numeroihinsa, muut huoltajien numeroihin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s