Paljon asiaa, lue huolella!

Sirkuskurssi 21.-22.2.

Linnanmäen sirkuskoulun opetaja Maiju tulee pitämään la-su 21.-22.2. sirkuskurssin. Aikatalu on

lauantai
klo 10.00-11.30 Ilma-akro
klo 11.40-13.00 Ristiheitot + hyppis
klo 13.20-15.00 Pyramidit

sunnuntai
klo 10.00-11.30 Ilma-akro
klo 11.40-13.00 Ristiheitot + hyppis
klo 13.20-15.00 Pyramidit

Kurssi maksaa 2€ aihe / päivä tai 5€ / päivä. Omat eväät mukaan! Kurssille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kurssi sopii vähintää 2 vuotta sirkusta harrastaneille tai vastaavat taidot omaaville. Maijulle tarvittaisiin majoituspaikka pe-su. Ota yhteyttä tirehtööriin, jos pystyt tässä auttamaan.

Retki Kuopiohalliin yhteistreeniin voimistelijoiden kanssa la 28.2. klo 12-16

Ohjelmassa telinevoikkatreeniä, mm. (jätti)trampoliinia. Ilmoittaudu tästä. Jokainen hoitaa omat kyydit / kimppakyydin. Treeni maksaa 5 euroa, maksetaan treenissä. Kurssi sopii vähintään pari vuotta sirkustelleille ja niille jotka ovat käyneet Tean maanantaitreenissä tramppaa opiskelemassa.

Oppilasmaksu

Jos et vielä ole maksanut oppilasmaksua 50€ / 35€ (Aurinkoiset), tee se välilttömästi.

Pyöriä

Jos haluat hankkia yksipyöräisen, ole yhteydessä tirehtööriin. Pyörät maksavat n. 100€. Pyörien välitys alennuksella vain yhdistyksen jäsenille.

Nuorisosirkusfestivaalit Kuopiossa

Pääsiäisenä on Kuopiossa valtakunnalliset, joka toinen vuosi järjestettävät nuorisosirkusfestivaalit. Koko viikon passi maksaa 90 € / henkilö ja se sisältää majoitukset, ruokailut, mahdollisuuden katsoa esitykset ja osallistuminen tapahtumassa järjestettäviin pajoihin (siis treeneihin). Jos esiintyy, maksu on 110€. Sirkus voi osallistua vähintään tuon erotuksen verran maksuihin, ehkä hiukan enemmänkin. Jos olet lähdössä tapahtumaan, ilmoittadu helmikuun aikana tästä. Ilmoittaudu esiintyjäksi vain jos olette sopineet koko (tai soveltuvin osin) numeron osalta lähtemisestä. Olisi oikeasti tosi mahtavaa että myös muikkulaiset ”kiipeäisivät stagelle”.

Tapahtumaan odotetaan 400-500 harrastajaa eri puolilta Suomea ja siellä on oiva tilaisuus nähdä mitä ja miten sirkusta tehdään eri puolilla maata ja vaikka tutustua uusiin ihmisiin. Tapahtuma on Kuopion kaupunginteatterilla.

Tapahtumaan voi lähteä myös pelkästään katsomaan esityksiä (tulee pieni pääsymaksu). Infoamme tästä myöhemmin.

Kevätnäytös 2015

Ja lopuksi, ilmoita osallistuuko sirkuslainen kevätnäytökseen vai ei. Lue ylälaidan linkin Näytös 2015 takaa ohjeet ja täytä lomake. Ja kaikki mukaan talkootöihin!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s