Tirehtööri julistaa täten Notkeille huikean käsikirjoituskilpailun, jossa kaiken kunnian lisäksi mahtavat palkinnot! Lue käsikirjoitusohje: kasikirjoitusohje . Tee lopussa olevia tehtäviä sen verran kuin jaksat. Esimerkkinä oleva hääjuhla on jo melko pitkällä, noin pitkällekään ei tarvitse päästä. Hääjuhlan kässäri syntyi ehkä kahdessa tunnissa muutamien perusideoiden varaan. Se varmasti vielä muuttuu tästä kun mietimme isommalla porukalla.

Voit tehdä työtä yksin tai työryhmänä isommalla porukalla. Voit(te) tehdä kahtakin julhaa rinnakkain. Ohjaajat ja Timo kyllä auttavat jos tuntuu että jäät jumiin. Kässäreitä voi lähettää vaikka sähköpostilla osoitteeseen sirkusmuikku@gmail.com.

Kun juhlat on suunnilleen valittu ja jonkinlaiset käsikirjoituspohjat tehty, otetaan Laura-Elina avuksi niitä työstämään. Ohjaajat vastaavat toteutuksesta eli kässärin tekijä ei ole vastuussa toteutuksesta. Mielikuvitus siis vapaasti lentämään!

Mutta muista että kaikki on salaista, ulkopuolisille ei saa paljastaa mitään.

Musiikkeja kannattaa etsiä spotifystä.Kannattaa muistaa että iso osa katsojista on sen verran iäkkäämpiä että nykymusa ei aina toimi parhaalla tavalla.

Timon spotify lista erilaisista juhlamusiikeista: Juhlat  Alussa ehdotus Häät-osiosta.

Hiljan erilaisia juhlabiisejä spotify listana.

Advertisement