Järjestämme perinteisen karonkan pe 25.5. klo 18-20.30. Kokoonnutaan koululle ja katsotaan ensin videolta LUMO ja sitten suunnataan sään salliessa satamaan paistamaan makkaraa ja pelaamaan jotakin. Karonkaan ovat tervetulleita kaikki LUMOn tekijät: esiintyjät, kampaajat, meikkaajat, talkoolaiset yms.

Olemme saaneet kaksi uutta rahoituspäätöstä. Saimme Suomen kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahastolta 2000 avustuksen sirkuskurssien järjestämiseen. Tällä rahalla tullaan järjestämään 2012 ja 2013 sirkuslaisille erikoiskursseja, mutta myös sirkuskursseja muille kuin nykyisille sirkuslaisille. Lisäksi saimme rahoitusta ELY-keskukselta isojen sirkuskerhoa varten. Isojen treenit tulevat varmaan olemaan perjantai-iltana ja rahalla saamme vuoden mittaan paljon vierailijoita. Samalla kerho muuttuu maksulliseksi, alustava ajatus on että syksy maksaa 20€ / lapsi. Isojen ryhmään voivat tulla kaikki nykyiset isot. Pienten ryhmä säilyy koulun kerhona ja näin maksuttomana. Alakouluikäiset isot voivat halutessaan siirtyä pienten ryhmään.

On vielä hiukan harkinnassa, voidaanko syksyllä ottaa uusia oppilaita. Tämä tietäisi käytännössä uuden ryhmän perustamista. Jos joku tässä vaiheessa tietää että ”heittää pyyhkeen kehään”, voisi siitä ilmoitella, niin tiedän ottaa tämän huomioon ensi kauden suunnittelussa.

Lukekaapa Sirkus Tuikun esityksen arvostelu.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s