Uusia lapsia ja nuoria sirkukseen?

Viime syksynä jäi ainakin puolenkymmentä lasta jonoon sirkukseen. Nyt on mietinnässä peräti kahden uuden ryhmän perustaminen. Toinen voisi olla Kaavilla aloittelijoille ja toinen Juankoskella, MLL:n kesäkuun leiriläisistä jo saattaisi saada yhden ryhmän. Nämä ovat  vasta alustavia ajatuksia, täytyy saada sopivat salivuorot, Juankoskelle saada vähän välineitä, ainakin patjat jne.

Jos olet kiinnostunut asiasta, voit jo tiedustella asiasta osoitteesta sirkusmuikku (at) gmail.com. Vanhoihin ryhmiin tuskin mahtuu uusia vaikka joku lopettaisikin, sillä ryhmät ovat jo ennestään vähän liian suuria.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s