Seuraavat leirit tarjolla vanhoille ja uusille sirkustelusta kiinnostuneille:

Päiväleiri Kaavilla 1.-5.6.2015 päivittäin klo 10-15. Hinta 70 euroa sisältäen ruokailun. Leirin työpajojen opettajina toimivat Mirja Jauhiainen, Jay Gilligan ja Lionel Lejeune. Koko leirin ajan lisäksi Muikun omat ohjaajat. Leiri sopii 7-16 -vuotilaille sekä sirkusta aiemmin harrastaneille että uusille sirkuksesta kiinnostuneille. Ohjelmassa monipuolisesti eri sirkuslajeja. Ilmoittautuminen leirille. Jos jää tilaa, voidaa leirille ottaa myös päiväkohtaisia oppilaita 15-20 euron päivähintaan. Järjestäjänä Sirkus Muikku. AVI tukee leiriä.

Päiväleiri Juankoskella 8.-12.6.2015 päivittäin klo 10-15. Hinta 40 euroa sisältäen ruokailun. Ohjelmassa ainakin akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, tasapainovälineitä sekä jongleerausta. Opettajina Sirkus Muikun nuoret ohjaajat. Ilmoittautuminen leirille. Järjestäjänä Juankosken kaupunki. Leiri on avoin kaikille kouluikäisille!

Tiedustelut sirkusmuikku@gmail.com tai 041-3100280.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s