Ilmoittautuminen kaudelle 2015-2016

Sirkus alkaa koulujen alettua. Vanhat ryhmät jatkavat. Uusina aloitaan uusi vasta-alkajien ryhmä, joka on tarkoitettu kouluikäisille sekä aikuisryhmä. Aikuisryhmä ei todennäköisesti kokoonnu viikoittain vaan esim. joka toinen viikko. Aikuisten toiminta suunnitellaan tarkemmin, jos ryhmä saadaan läjään.

Ryhmien ajankohdat löytyvät ylälaidan kohdasta Lukkari.

Vuoden teema kaikilla ryhmillä on kevätnäytöksen valmistaminen. Sen tulee ohjaamaan lieksalainen sirkustaiteilija ja -opettaja Karoliina Turkka. Näytöksen työstäminen aloitetaan heti syksystä ja työtä tehdään tekniikkaharjoitelun rinnalla. Karoliina pitää heti alkusyksystä ylimääräisiä harjoituksia keskiviikkoisin ja torstaisin. Myös viime vuoden tapainen ylimääräinen välintreeni yritetään järjestää.

Sirkuksen lukukausimaksuja ei vielä ole päätetty, mutta ne ovat luokkaa 35-50 euroa (eli 70-100 euroa / vuosi). Aikuisryhmän maksu päätetään kun nähdään miten toiminta organisoituu, mutta pieni sekin tulee olemaan. Maksut laskutetaan syyskuussa. Itä-Suomen aluehallintovirasto osarahoittaa kerhotoimintaa (ei aikuisryhmää).

Ilmoittautuminen sirkuskouluun tehdään sähköisesti. Ilmoittautumiset alta 17.8. mennessä.

Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen
Uusien kouluikäisten oppilaiden ilmoittautuminen (ryhmä on täynnä)
Aikuisryhmään ilmoittautuminen (ryhmä aloittaa 2.9.)

Alueopistossa on syksyllä tarjolla sirkusta hyvin tukeva ilmaisutaidon kurssi (ks. https://www.opistopalvelut.fi/kuopio/course.asp?tietuenro=9288). Suosittelemme sitä erityisesti alakouluikäisille muikkulaisille!

Sirkus alkanee ainakin vanhojen osalta jo 17.8. alkavalla viikolla. Tämä johtuu siitä että Karoliina pystyy käymään vain heti koulujen alettua tutustumassa ryhmiin. Ryhmien ajat ja niihin hyväksytyt tiedotetaan tätä edeltävällä viikolla.

Tiedustelut sirkusmuikku@gmail.com tai 041-3100280.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s